Mitt bokår 2022: Juniläsning


Ett inlägg om och med länkar till böckerna jag läste och skrev om i juni 2022.Juni och första sommarmånaden 
blev även den en hektisk tid. Först var det student som skulle firas, därefter en resa till England och slutligen lite mer jobb. Så många böcker blev inte lästa, men två av dem fick jag för recension, nåt som kräver mer tid. Nu inväntar jag nästa månad för då kommer fler semesterdagar.


Klickar du på en bild nedan öppnas inlägget jag skrev om just den boken i ett nytt fönster i din webbläsare! 

Juni månads böcker 2022:

Maria Adolfssons bok FallvindAnneli Furmarks bok Gå med mig till hörnet

Karin Wahlbergs bok En god manRebecka Edgraen Aldéns bok Svarta segel

SJ Bennets bok WindsorknutenAnna Bågstams bok Hemligheten

Påbörjad i juni:

Sara Nisha Adams bok The reading list

Den första bok jag läste ut i juni var en spänningsroman/kriminalroman (Fallvind). Därpå följde en serieroman (Gå med mig till hörnet). Jag läste ytterligare fyra kriminalromaner (En god man, Svarta segel, Windsorknuten, Hemligheten). En av böckerna har HBTQ-tema (Gå med mig till hörnet).

Av de böcker jag läste i juni är fem böcker (Fallvind, Gå med mig till hörnet, En god man, Svarta segel, Hemligheten) skrivna av svenska författare (Maria Adolfsson, Anneli Furmark, Karin Wahlberg, Rebecka Edgren Aldén, Anna Bågstam). En bok (Windsorknuten) är skriven av en brittisk författare (S. J. Bennett). Jag gjorde två nya författarbekantskaper (Anneli Furmark, S. J . Bennett). Fem av böckerna ingår i serier (Fallvind, En god man, Svarta segel, Windsorknuten, Hemligheten).

Jag köpte två av juniböckerna nya inbundna (Fallvind, En god man). En bok köpte jag ny i flexiband (Gå med mig till hörnet). Två böcker fick jag för recension (Svarta segel, Hemligheten). En bok fick jag i födelsedagspresent (Windsorknuten).

Sammanlagt läste jag sex böcker i juni  2022. Av dessa fick två högsta omdöme (Gå med mig till hörnet, Svarta segel). Tre böcker fick högt omdöme (Fallvind, Windsorknuten, Hemligheten). En bok fick medelomdöme (En god man).

Den bok jag läste i juni och som jag anser vara den bästa bok i detta gäng är

Svarta segel av Rebecka Edgren Aldén

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, HBTQ, Jobb, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.