Torsdag eftermiddag och kväll den 19 augusti 2021: Lugntagning


 Kära dagbok…

Läsning i shorts på nedre verandan

Eftermiddagsläsning iförd shorts på nedre verandan.

Inte blev det mycket gjort i eftermiddags. Och det är precis det jag behöver, det vill säga ta det lugnt, bara vara. Sen gjorde jag en del ändå, men det var ju för att jag ville och för mig själv. Att sitta och läsa en timme eller två på den nedre verandan var bara underbart skönt. Dessutom blev det så varm att jag kunde sitta i shortsen. Det är inte mycket kvar av min bok på gång nu och den är bra, det är allt jag säger så här långt.

Tyvärr har jag fått ont i magen, nåt som inte vill släppa riktigt. Förhoppningsvis går det över om 100 år.

En liten promenad tog jag på eftermiddagen också längs kanalen. Det var en skön eftermiddag, men det var inte riktigt badväder.


Trots magontet kunde vännen FEM och jag
gå och äta på Ströget som planerat. Jag åt kyckling och bad om den well done. Det fick jag och middagen var jättegod.

Well done kyckling på Ströget

Well done kyckling på Ströget. GOTT!


Efter maten tog vi en cykeltur – SKOJAR! 
Men vi tog en lite längre väg hem och beundrade såväl de gröna cyklisterna i Stadsparken som Motalabron i solnedgång.

Nyheterna på TV är betittade och jag är skittrött. Det blir tidig sänggång och en stunds läsning.  Vi får se om kudden delas av Lukas

∼ ♦ ∼

I morrn väntar nya, kära återseenden. Härligt!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Krämpor, Mat, Personligt, TV, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.