Morden i Midsomer: Sålla agn från vete (With Baited Breath)


Ett inlägg om den fjärde och sista delen i säsong 21 av Morden i Midsomer.En sommar är kort. Den tjugoförsta säsongen av Morden i Midsomer
är ännu kortare – bara fyra avsnitt. Det fjärde och sista avsnittet gick den 21 juli 2020. Självklart hällde jag ner mig i fåtöljen för att se säsongsavslutningen av Morden i Midsomer med titeln Sålla agn från vete (With Baited Breath).

Midsomer Murders säsong 21


I säsongens sista långfilmslånga avsnitt
samlas ett gäng proffsfiskare för att försöka fånga en gigantisk fisk som finns i sjön Solomon Gorge. Men detta hotas av en löptävling med hundratals deltagare i närheten. Fiske och löptävling kommer dock strax i skymundan. Efter ett första sabotage mot tävlingen dyker det första liket upp, mördad av el. Ytterligare ett par, tre lik blir det i det här sista avsnittet. Maskar, slangbella och vatten har med offren att göra.

Inte för att jag gillar ond bråd död, men faktum är att detta sista avsnitt är säsongens bästa. Det är spännande och slutet är lite oväntat. Men… jag tycker fortfarande att det ska mördas i inledningen och jag kräver att sågen återvänder till ledmotivet.

Toffelomdömet för säsongens sista Midsomer mord blir i alla fall högt.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.