En första rensning: Sovrummet och vardagsrummet


 Kära dagbok…

Det tar sån tid… Det borde gå snabbare, tanken är ju att jag ska börja med en grovrensning mest på ytan. Men hur det än är ger det ena det andra, som vanligt. Idag började min rensning i sovrummet. Skulle plocka ihop saker ovanpå byrån samt rensa ur en bokhylla. Sen blev det rensat i garderoberna också – det blev liksom om förutsättning för att saker och ting ska få plats att ”slängas in” innan den riktiga flyttpackningen börjar. Jag har gått igenom en låda med kort och kastat mycket. Det som var från mamma och pappa gjorde mig ledsen, förstås. Att rensa ger lite… ångest. Bra att jag har mycket att göra då.

Som det är nu har jag två kassar med diverse textil och annat, en kasse skor och en säck med kläder. Jag borde ha åkte på nån sorts återvinning idag, men tiden räckte inte till för det. Två vändor har det blivit till soprummet.


Vardagsrummet… 
Där står för många möbler och det kan jag inte åtgärda så här i början. Men ytorna… Jag rensade rummets tre bord samt en pärm med bruksanvisningar. Det låter inte mycket, ändå tog det nästan tre timmar.


Nu ska jag laga mat, 
det vill säga micra matlådan med pasta och kycklingfärssås som jag tog fram ur frysen i morse. Sen blir det bästefåtöljen!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Mat, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.