Your answers can’t be books tag!


Ett inlägg om nånting annat än böcker.Nånting jag nästan aldrig gör är att skriva så kallade tag-inlägg.
Men även den här gamla hyndan kan läras att sitta och tänka om. Den här hittade jag bland annat hos Monika och Lotten. Frågorna är givna, svaren är mina – men svaren får inte innehålla nåt som har med böcker att göra.

 1. What is something that you own way too many of, other than books?
  Morgonrockar, silverbestick och kökshanddukar.
 2. What is something that you do for fun that’s not reading a book?
  Jag skriver, fotar och dricker vin, ibland samtidigt.
 3. What is something special or important on your nightstand, that’s not a book?
  Klockradion så att jag ser hur mycket längre jag kan sova när jag vaknar av och till under natten.
 4. What’s something that you buy at a bookstore other than books?
  Fina anteckningsböcker, kalendersatser och födelsedagskort.
 5. What’s a fun gift that you’ve received that wasn’t a book or a gift card for books?
  Jag har fått hushållsgrejor på östgötska och ginprylar – grejor som både är roliga och användbara.

  Två disktrasor med östgötska texter

  Roliga hushållsgrejor.

 6. What’s a YouTube channel that you watch, that’s not related to books?
  Ärligt, jag kollar nästan aldrig på YouTube, bara när jag letar musik ibland.

 

∼ ♦ ∼

 

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Musik, Personligt, Sociala medier, Trams, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.