Måndag kväll den 28 februari och tisdagen den 1 mars 2022: Och mötestisdag…


 Kära dagbok…

Lucifer sover i soffan

Katten som har förmågan att koppla av – Lucifer.

Efter en mötesmåndag följde en ganska långsam kväll med läsning, lite skrivande och TV. Jag skrev en förberedande text, läste en del i min bok på gång och sen… var det två TV-program som krockade, hundprogrammet på Sjuan och Strömstedts på TV4. Fästmön sa att jag fick bestämma och jag valde Strömstedts som träffade Löfvéns. Det var ett mycket fint program, inspelat i ett vintrigt Örnsköldsvik. Lucifer Katt låg i soffan och smyglyssnade lite, men sov mest. Jag önskar jag hade hans förmåga att koppla av.

∼ ♦ ∼

 

Bitmoji Tofflan so busy

Mötesdag idag också…

Min rygg har blivit bättre, men i stället har jag fått ont i höften. Det värker ner i högerbenet. Dessutom är domningarna kvar i vissa fingertoppar och högeraxeln gjorde sig också påmind för säkerhets skull. Det är väl Gammeln som knackar på ordentligt. Eller också blir det för mycket sittande. Mötesmåndag var det igår, mötestisdag var det idag. Jag grinade nästan när min chef hade klämt in ett sista möte för dagen klockan 16. Mötet jag hade innan skulle sluta tidigast klockan 16… Så jag tackade faktiskt nej till chefens inbjudan och sammanställde i stället en lista med saker på gång. På gång var nämligen det som skulle tas upp på mötet. Tänk, liksom, jag hade inte tid att ha möte om arbetsbelastning… Nöjd med mig själv blev jag ändå att jag löste det och jag fick ett tack från chefen. För övrigt mejlade chefen på lunchen och skrev att jag hade glömt att ta upp en sak. Nog blir jag sedd på min ”nya” avdelning, alltid.

Mötet, som skulle sluta klockan 16, slutade inte alls då utan senare. När jag kollade e-posten hade jag fått en inbjudan till stående möten varje måndag fram till början av september kring ett visst projekt. Jag trodde att jag skulle smälla av. Detta betyder att jag ju sitter i möten i princip hela måndagen minus lunchen. Jag tackade bara preliminärt ja…

Så kanske behöver jag den däringa semlan som Anna har köpt till mig idag, trots att jag inte gillar semlor…

Semla

Kanske behöver jag en sån här i kväll…

∼ ♦ ∼

I morgon, kära dagbok, har jag bestämt att ta friskvårdstimme och efterföljande lunch med en kollega på min f d avdelning. Från den timmen lovar jag att lägga ut några fina bilder! Men det kanske dröjer, för i morrn kväll… är jag på styrelsemöte…

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Jobb, Krämpor, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.