Jag ska hitta dig


Ett inlägg om andra delen i serien om Erlagruppen..Pernilla Ericsons bok Jag ska hitta digTvå böcker som stod på min inköpslista 
hittade jag på Återvinningen i Motala. Den ena var en bok i en serie som jag har läst, men gärna vill äga. Den andra boken är andra delen i Pernilla Ericsons serie om Erlagruppen, Jag ska hitta dig. Jag gav tio spänn vardera för böckerna och det är de sannerligen värda. Så snart jag kunde kastade jag mig över Pernilla Ericsons bok – jag har ju nyligen läst (i slutet av juli) den första delen i serien Spåren vi lämnar efter oss och kände att jag ville läsa mer snabbt.

Polisen Liv Kaspi är tillbaka. Redan i början av boken tvingas hon till nåt hon inte gillar. Det är snart dags för en rättegång. Huvudvittne i den är Livs kollega i Erlagruppen, Rickard Falke. Det finns ett pris på hans huvud och Erlagruppen får i uppdrag att skydda honom. Ett problem i det hela är att det finns en förrädare. Frågan är vem…

Även denna gång är det riktigt spännande genast. Jag slås också av hur oerhört smart författaren har klurat ut intrigen och alla beståndsdelar i historien. Det är mycket, men inte för mycket. Det är till och med så att jag gillar relationsskildringarna. Välskrivet, spännande och en berättelse som håller hela vägen ut. Bara en sån sak som att jag inte kan lista ut vem förrädaren är och att denn*s identitet avslöjas först i slutet…

Toffelomdömet blir det högsta.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Antikt-retro-secondhand-loppis, Böcker, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.