Lördag kväll den 22 oktober och söndag morgon den 23 oktober 2022: Jag duger


 Kära dagbok…

Lördagskvällen blev väldigt bra. Jag fick basta och till det bastuöl som jag intog på altanen endast iklädd badlakan. Hos vilka vänner kan en göra det? 

Middag intogs på Ströget vid torget mitt i stan. Fin service och god mat. Jag går alltid tillbaka dit och äter – trots att jag inte har koll på somligas schema. (Berörd person förstår.)


Workshop Road kom sen besök
av vännen FEM:s och Finske Pinnens äldste son och sambo. Roligt att få träffa dem! Sen avslutade vi kvällen med… calvados. Flaskan är tom.

∼ ♦ ∼

Jag sov dåligt i natt, typ tre timmar. Kanske somnar jag vid ratten, för nu väntar långkörning. Men förhoppningsvis gör jag inte det. Morgonen har jag tillbringat en stund med min bok på gång, vid datorn och med FEM. Den som läser böcker och har vänner är aldrig ensam.

Kaffemugg på bok

En stund med boken.

∼ ♦ ∼

Det har varit fina dagar i Motala, trots regn och kyla. Jag har fått känna gemenskap, fått vara del av ett sällskap och jag har fått veta att jag duger. Tack för allt!

Selfie oktober 2022

Jag duger.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Epikuréiskt, Mat, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lördag kväll den 22 oktober och söndag morgon den 23 oktober 2022: Jag duger

 1. Så härligt och välbehövligt med goda vänners sällskap🤗Kram!

  Gilla

 2. Det verkar som ni haft trevliga dagar, gott att äta och dricka, och gött umgänge 🙂

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Jepp! Typat bara att en skulle bli sjuk… Jag har jobbat hemifrån idag och gör nog samma i morrn om jag inte mår sämre. Då blir det sjukskrivning, tyvärr. 😦

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.