Sista semesterdagen sommaren 2022: Klent


 Kära dagbok…

Selfie sjuk

Jag hatar att vara sjuk.

Nej fan, jag hatar att vara sjuk. Tyvärr är jag sjuk just nu och jag har aldrig varit nån bra sjukling. Vännen FEM:s dumma virus hoppade över till mig. Finske Pinnen börjar också känna sig lite klen. Men det lustiga är att vi alla har olika symtom. Jag känner mig mest trött, svag och tjock i huvudet, frusen och kanske febrig. Jag är inte hostig eller täppt/snorig. Än. Vi får se hur det blir i morrn när jag ska åka hem. Eftersom det är långkörning i morrn har jag tagit det lugnt hela dan. Så lugnt att det kliar i kroppen, trots att jag inte orkar vara på benen mer än en timme i taget. 

En stund försökte jag faktiskt jobba lite, besvara ett par jobbmejl. Jag vet inte hur jag svarade, för det känns som om hjärnan simmar i lim. Katten Lukas kom till min räddning, men han var mest intresserad av gos.

Så jag har främst rört mig från sängen…

Fazer hasselnötschoklad

Chokladbruna ben har jag bestämt inte och chokladen har jag inte öppnat.

…till toa afträdet. 

Skylt Afträde

Har bara gått till afträdet, ungefär.


Chokladen som jag köpte igår, på bilden ovan,
har jag inte öppnat, för jag har mått lite illa av och till. Mitt värdpar var iväg till Mallboden och smockade i sig våfflor, för vännen FEM mår lite bättre idag och Pinnen känner sig inte jättesjuk. Jag orkade inte följa med, men det hade varit roligt. Sist jag var där var med mamma när vi körde runt på våffelprovning på de ställen i Metropolen Byhålan som serverade våfflor… Nåja, våfflor får jag väl äta nästa gång jag kommer hit.

Däremot åt jag ostpizza från Viktoria som vännerna köpte med sig hem när de varit på landet och utfodrat djuren som bor hos ett av deras barn. Jag fick lite hjälp att avsluta måltiden av Finske Pinnen a k a.

Fyra sorters pizza från Viktoria

Jag fick i mig pizza.


Resten av kvällen tillbringas i soffan
(tidigare min mammas), vi ska nog se nåt spännande på nån av alla kanaler som erbjuds här i huset på TV.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Familj, Jobb, Krämpor, Mat, Personligt, TV, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.