Måndagen den 23 maj 2022: En härlig start


 Kära dagbok…

Tänk att få vakna en måndagsmorgon och inte ha ont! Så var det i morse. Dessutom sken solen. Fästmön torkade en liten fläck på golvet i Salen och var dessutom sen, men ändå på gott humör. Härlig start på veckan. Sen redan på väg till jobbet kände jag av vänsterfoten och under dagen påminde mig ryggen om sin närvaro. Men ändå. Starten var härlig på såväl måndagen som veckan. Utöver det såg jag en annorlunda bil på väg till jobbet. En klotterbil… Jag påmindes om att jag ska besiktiga min Kia på onsdag morgon. Håll gärna en tumme, kära dagbok!

Klotterbil

Den här klotterbilen påminde mig om att jag ska besiktiga Kia på onsdag morgon.


Men det är inte bara sakerna som ska få omsorg.
I morrn eftermiddag ska jag få hjälp med mina onda fötter. Det behövs verkligen nu när främre delen av vänsterfoten är ond. Bilbesiktning och fotomsorg innebär att jag lämnar jobbet vid 13.30 i morrn eftermiddag med jobbdatorn. Lite hinner jag nog jobba efter fotbehandlingen liksom före och efter bilbesiktningen. Men sen är jag ledig torsdag och fredag. Med helgen blir det alltså fyra dagars sammanhängande ledighet. Underbart!

∼ ♦ ∼

Arbetsdagen var ganska fullspäckad med möten. Fyra möten, varav två omlott (!) och där emellan ett lunchmöte med före detta arbetskamraten H. Det har gått alldeles för många år (fyra!) sen vi sågs sist, men så blir det när en byter jobb och även flyttar från stan. Ett av förmiddagens möten hölls utomhus, med kaffe och glass. Såna möten gillar vi!

Måndagen avslutas med AW tillsammans med arbetskamraten A och vårt redaktionsråd som består av ytterligare ett A och även ett P från andra håll i verksamheten. Redan i morse lämnade P återbud, dock, så när du läser detta är vi en trio ute på vift i Uppsala, troligen på eller nära nån irländsk pub.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Krämpor, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndagen den 23 maj 2022: En härlig start

  1. Det var minsann en klottrad husvagn… 🙂

    I morgon skall jag besikta min bil på morronen, vi får hålla tummarna åt varandra !! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.