Livets alla färger


Ett inlägg om en fantastisk bok.


 

Lisa Aisatos bok Livets alla färgerAv mina fantastiska arbetskamrater fick jag bland annat en bok i födelsedagspresent. De vet att jag är en boktok och en vinälskare, men vad ger man till nån som läser så mycket som jag och som provar så många viner? Jag fick ett väldigt generöst presentkort att köpa vin för. Men det hårda paketet innehöll en bok – en bok jag inte hade läst. En bok som visade sig vara lika fantastisk som mina arbetskamrater. Det var Lisa Aisatos bok Livets alla färger.

Den här boken börjar i barndomen och slutar vid livets slut. Ja den handlar ju om själva livet och alla de faser vi går igenom. Med få ord till mycket talande bilder visar Lisa Aisato olika glimtar ur livet. Illustrationerna är underbara och i kombination med de få orden får jag som betraktare och läsare enorma intryck. Minnen poppar upp i mig, mina minnen, dem som bara jag känner. Jag blir rörd, jag skrattar, jag nickar igenkännande och jag tänker: detta var den alldeles perfekta presentboken till ett nån som fyller år. Det spelar faktiskt ingen roll hur många år mottagaren fyller. Den här boken passar alla åldrar. TACK!

Toffelomdömet blir det högsta.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Jobb, Personligt, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Livets alla färger

  1. Den är så otroligt fin!

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.