Sista (mån)dagen i februari 2022: Mötesmåndag – och dito vecka


 Kära dagbok…

Det var en händelserik helg. Jag trivs när det är fullt av mest roliga saker att göra (dammsugning är inte så kul eller storhandling, men det är kul när det är gjort), men det blir inte så mycket tid till återhämtning utan intryck. Nåja, jag har fått energi av det jag har gjort och även en rejäl dos av sol och ljus. Vädret var nämligen kanon både på lördagen och söndagen. I morse var det åter en solig dag, men ett par minusgrader och isfläckar här och var. Det kändes som om våren var på väg i helgen och trots kylan den här morgonen hoppas jag att vi är på rätt väg.

Barockträdgården 28 feb 2022

Ljusare utsikt över barockträdgården.

 

Bitmoji Tofflan obegripligheter vid datorn

Fullt upp på jobbet.

Idag var det mötesmåndag på jobbet med hela fem möten. Det första började 8.30, det sista klockan 15. Jag hann i alla fall publicera en artikel i morse innan det hela drog igång. En ganska ny kollega ska sluta, informerade oss vår enhetschef om i morse. Jag visste det redan eftersom personen själv berättade för mig, men jag har hållit tyst om det. Lite tur är det för oss att vi har två andra rekryteringar på gång, då kan vi i bästa fall anställa tre. Men tills vidare får vi fördela arbetsuppgifter från den som slutar mellan oss och vi har ju redan skrivborden fulla…

∼ ♦ ∼

Den kommande veckan har jag tre aktiviteter på lika många kvällar – eller i vart fall efter jobbet. På onsdag kväll är det styrelsemöte, på torsdag är det avtackning med efterföljande AW* för en kollega (inte den nya ovan nämnda utan en som har jobbat här längre) och på fredag ska jag klippa mig. Kollegan som ska sluta firas av med fika och present från arbetskamraterna, men eftersom vi båda har deltagit i ett regelbundet återkommande möte/konstellation har jag införskaffat en egen liten present som jag hoppas ska passa och roa en som ska lämna såväl arbetsplatsen som Uppsala.

∼ ♦ ∼

*AW = avslappnad sammankomst efter arbetstid, After Work


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sista (mån)dagen i februari 2022: Mötesmåndag – och dito vecka

 1. Anna-Maria skriver:

  Bra jobbat med alla möten! Måste vara påfrestande att ha så många på samma dag. Hoppas att kvällsaktiviteterna blir roliga också. 🙂

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Ja möten behövs ju, men ibland blir det då avkall på det operativa jobbet. Dessutom har jag ju lite ont i ryggen också. Att sitta så mycket som jag gör är inte så bra. Nu är ryggen ännu lite bättre idag, fast då bråkar ena höften i stället. Det är väl Gammeln… 😉

   Gilla

 2. Så upplyftande med sol😀Oj, så många möten!

  Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.