Onsdag kväll den 22 september och tidig torsdag den 23 september 2021: Hej på en stund!


 Kära dagbok…

Onsdagskvällen passerade snabbt. Jag jobbade färdigt, fixade käk och åt tillsammans med Gymnasisten (fast olika rätter, som vanligt). Efter maten vattnade jag först krukväxter. Därefter dammsög jag tre rum som Robert* inte sög härom kvällen och tog några bonusvarv i vissa rum. Avslutningsvis flatmoppade jag golven i köket, Salen och badrummet. Och efter det var det dags att kika på ett utkast till årsredovisning och bokslut. Jaa… det var tur att jag hade Fästmöns goda sötsura kyckling i magen.

Annas sötsura kycklinggryta med ris

Tur att jag hade Annas sötsura kyckling i magen.

∼ ♦ ∼

Bitmoji Tofflan Quittin time

Jag tar en liten paus från jobb och blogg.

Senare blev det vännen FEM i luren till kvällskaffet. Vi gjorde upp planer för de kommande dagarna. Torsdag förmiddag ska jag jobba en stund innan jag går och får hjälp med onda kroppsdelar. Sen är jag ledig ända till måndag morgon. Vännen FEM och Finske Pinnen väntas anlända ungefär när kungaparet är här i Uppsala. Så i morrn blir det inga längre utflykter, men på fredag hoppas jag att vi pallar en tur med bilen.

Detta innebär att jag tar en kort bloggpaus. För dels vill jag umgås med mina hitresta vänner, dels med Anna eftersom vi också blir ”barnfria”. Vi får otroligt lite tid tillsammans numera när vi är lediga, min sambo och jag och det är oroväckande. För inte är det roligt att bara städa eller handla eller göra annat som måste göras när en också behöver bara få vara med varandra. Den kommande helgen blir lite både och. Framför allt får jag träffa mina goaste vänner och umgås med min goaste Anna. Vuxentid är underskattat.

∼ ♦ ∼

En riktigt skön helg, kära dagbok!

∼ ♦ ∼

*Robert = vår robotdammsugare


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Krämpor, Mat, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Onsdag kväll den 22 september och tidig torsdag den 23 september 2021: Hej på en stund!

 1. Mösstanten skriver:

  Ha så trevligt!

  Gilla

 2. Låter som du har fina dagar framför dig, njut med Anna och vännerna vettja !

  Gilla

 3. Hoppas du får en riktigt fin helg! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.