Torsdag kväll den 26 augusti 2021: Belöning för jobb och stilsäkerhet


 Kära dagbok…

Asså hej igen, kära dagbok! Det här med matlagning… det är traumatiskt för mig. Men jag micrade Gymnasistens middag till belåtenhet. Min mage är inte alls OK för tillfället. Det är allt färre saker jag kan äta utan problem. Men jag snodde ihop en liten middagsmacka på rester (lax), örtsås, keso och kaviar. Visst får jag stilpoäng för tomaten i mitten? Och efter att jag ätit detta fick jag inte ont i magen – kors i taket! Receptet är förstås jättehemligt.

Knäcke med lax sås keso och kaviar tomat vatten

Stilsäker matlagning, eller hur?


Jag jobbade också en timme i eftermiddags.
Det är inget jag skriver upp tidsmässigt, utan jag tar ut en timme på flexen nån annan dag. Det hade kommit in ett trettiotal mejl sen jag sist kollade tidigare i veckan. Jag besvarade några stycken. På tisdag ska jag till exempel till jobbet rent fysiskt för att få en ny jobbdator.

Men visst är jag lite värd en belöning för såväl jobb som stilmässigheten i min ”matlagning”? Det tycker i alla fall jag själv. Och när Bokus ger tio procents rabatt på alla böcker under tre dar gjorde helt enkelt en beställning på åtta böcker, varav tre på engelska. Det blir en härlig läshöst för min del, med andra ord. Tack till mig själv för att jag har nåt att se fram emot!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Jobb, Krämpor, Mat, Personligt, Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Torsdag kväll den 26 augusti 2021: Belöning för jobb och stilsäkerhet

 1. Bra att du beställde böcker till dig själv🤙☺️

  Gilla

 2. Stilpoäng tycker jag verkligen är värt att lägga på böcker 🙂

  Gilla

 3. Oh, jag har varit sugen på att läsa Miracle Creek ett bra tag nu så blir intressant att läsa dina tankar om den sen! 🙂

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Den har stått länge på min inköpslista. Ska bli kul att läsa när den kommer. En del av titlarna har leveranstid 5-8 dagar, så det kan dröja. Sen har jag som tur är lite annat att läsa. 😁

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.