Morden i Midsomer: The Wolf Hunter of Little Worthy


Ett inlägg om det första avsnittet av säsong 22 i serien Morden i Midsomer.Tisdagskvällar på sommaren ska det bara vara Morden i Midsomer
Tyvärr var det inte det förra året. Men igår körde säsong 22 igång på SvT1 med det långfilmslånga avsnittet The Wolf Hunter of Little Worthy. Som det ser ut på SvT Play ska det bli totalt fem avsnitt. Jag tittade i efterhand på just SvT Play.

Morden i Midsomer Barnaby och Winter

Barnaby och Winter sparkade igång säsong 22.


Säsongspremiären handlar om övernaturliga varelser 
och sociala medier, eller hur lätt det är att sprida saker och ting på nätet. En fotograf vinner en tävling med en mytisk varelse. Plötsligt verkar varelsen ha uppstått i verklig skepnad och ett antal märkliga mord inträffar. Mitt i detta finns en campingby och ett par som har varit där varje år under 36 år, men som nu är väldigt skeptiska och kritiska till campingens förnyelse med bland annat glamping, badtunnor och bastur.

Det är underliga mord, som vanligt, småputtrigt och lite spännande. Den här gången var det aningen förutsägbart och jag lyckades lista ut ett och annat i förväg. Men ändå. Jag vill ha flera sommartisdagar med flera mord i Midsomer.

Toffelomdömet blir högt.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, Sociala medier, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Morden i Midsomer: The Wolf Hunter of Little Worthy

  1. Mösstanten skriver:

    Det var bra att jag fick en påminnelse. jag glömde alldeles bort det i går. Så då ser jag det idag istället. Så jäkla lagom i värmen.

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.