Lördagsgodis


Ett inlägg om saxar och vad Tofflan kommer hem med när hon shoppar.


 

Det är lördag och då får även Tofflan äta godis. Efter ett telefonsamtal på över en timma med lilla mamma behövde jag höja blodsockernivån. Riktigt glad blev jag när jag hittade en bortglömd (hur kan en glömma?!) påse med Dumleklubbor* i skåpet. Bäst före-datumet var den 5 november, så det var ju bäst att käka upp dem nu. Men kom inte och säg att Dumleklubbor är godis för barn. Det är det inte – det är helt klart vuxengodis (med risk för vissa plomber, dock…). Jag tycker att det är bra att Fazer har gjort klubborna inbrottssäkra. Fick ta fram stor-saxen för att bryta mig in i varenda jävla klubba. Det var lättare förr. Nu är barn så tjocka att målgruppen för Dumleklubbor har blivit gamla tanter. Med skitstora saxar.

Dumleklubba och sax

Dagens Dumleklubbor kräver stor-saxen! Och nej. Jag har inte klippt i jeansen.


Lördagsgodis, ja… 
Här nedan finns ett bildspel på vad Tofflan kan tänkas komma hem med när hon har varit på shoppingtur. Är det lördag så är det…

Detta bildspel kräver JavaScript.


Och nej. 
Det här inlägget är inte skrivet på uppdrag av eller betalt av Fazer. Jag bara råkar gilla deras godis. Däremot försöker jag placera min blogg på bloggkartan.


*Dumleklubbor har funnits sen 1960.

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Epikuréiskt, Familj, Personligt, Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.