This is my life


Ett inlägg om en härlig persons självbiografi.Christer Linarws bok This is my lifeI ett par år nu har en spännande bok legat på vårt coffee table. 
Under en väldigt regnig Pride köpte Fästmön Christer Lindarws självbiografi, berättad för Christina Kellberg, This is my life. Anna läste den själv bara helt nyligen. Givetvis väcktes även mitt intresse då. Eftersom boken är av större format passar den bäst att läsas i ett knä och inte kånkas i nån jobbryggsäck. Därför passade jag på att låna och läsa boken nu när jag inte har lämnat hemmet för att arbeta och dessutom är lite påskledig.

Christer Lindarw berättar i den här boken om sitt liv, från barndomen via After Dark och tills han slutade sin karriär. Det står att han berättar boken för Christina Kellberg och som läsare kan jag riktigt höra Christer Lindarws lite släpiga röst. Christer Lindarw, som jag upplever inte har varit särskilt skandalomsusad alls, berättar ganska öppet om sitt liv utanför scenen. Men… det är förstås tiden med After Dark som är i strålkastarljuset. Hur skulle den inte vara det, jag menar, mer än 40 år… Lite upprepningar får en stå ut med, lite skryt också. Bildmaterialet är fantastiskt.

Den här boken har inte nån hög litterär klass och det tror jag inte har varit nån ambition heller. Däremot är den av högsta intresse för mig eftersom Christer Lindarw är den ikon som han är – inte bara inom dragshow utan även i HBTQ-rörelsen.

Toffelomdömet blir det högsta (trots korrekturfel).

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, HBTQ, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.