Söndagen den 11 februari 2018 lite senare: Lite najs och lite bajs


 Kära dagbok…

Chicken McFeast meal med chili cheese tops

Chicken McFeast meal med chili cheese tops och citrusbubbeldricka blev min söndagsmiddag. Maten var najs!

När jag hämtade Fästmön från jobbet och skjutsade hem henne satte alla varningslamporna igång att lysa på displayen i bilen. Jag tror att jag blir fullkomligt tokig! De slocknade sen, tändes igen och slocknade åter. Låt oss hoppas att de förblir släckta – jag har inte tid att åka till bilverkstanJAG SKA FLYTTA! Alla dessa lampor och färger gjorde mig yr i bollen, så jag tog ett extra varv i Tokerianrondellen innan jag åkte till McDonald’s för att inta söndagsmiddag. Maten var najs och jag blev lagom mätt, men jag höll på att knuffa till en ungjävel som knuffade till mig först – medvetet. Det var dessutom en ganska stor ungjävel. Fast jag är ju vuxlig och nedlåter mig inte till såna handlingar. Jag bara tänker…

Med förnyad energi åkte jag sen hem till New VillageDär tog jag itu med att-göra-listan. Tvättmaskinen rengjordes, liksom golvbrunnarna. Det finns ett skäl till att golvbrunnar inte kallas önskebrunnar – de är liksom bara… bajs… Men nu finns här två skinande rena brunnar. För litar på städfirman gör jag inte. Jag skrev ett lååångt sms och skickade med ett foto från vårt nya hem till min säljare i fredags. I morgon ska hon ta ett snack med firman som gjorde hennes flyttstäd. Som Anna sa hade vi kunnat städa bättre själva. Det var inte professionellt utfört arbete. Så jag gör liksom lite städning här, även om jag också har engagerat en firma som ska utföra min flyttstäd.

 

Attgöralista för söndag och måndag

Allt är gjort som planerat idag utom en grej. Där tänkte jag om.

Dagens sista blev att vika mig dubbel (den gamle kröppa är OND) och koppla ur DVD-spelaren. Jag tänker låta båda TV-apparaterna vara inkopplade till flyttdagen, för jag känner att jag måste ha nåt att koppla av (plats för skratt!) med. Att läsa går ju också, men när många tankar snurrar är TV ofta enklare – en behöver inte tänka så mycket. Kvällens belöning blir därför näst sista avsnittet av Bron.

Men först ska jag studera och beundra att-göra-listan där jag har gjort allt jag ska utom monterat ner en gardinstång (vill ha kvar mörkläggningsgardinerna i sovrummet så länge det går).

 

 

Bästefåtöljen, here I come!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Krämpor, Mat, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndagen den 11 februari 2018 lite senare: Lite najs och lite bajs

  1. Anne skriver:

    Nej jag är nog böjd att hålla med dig om det där med flyttstädningar. Senast vi flyttade (länge sedan) så får jag nog säga att det inte alls var professionellt städat. Inte ens spis, kyl och frys hade men dragit fram för att städa bakom. Rent av uselt.
    Som din Anna säger – en del saker kan en göra bättre själv!

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.