Piffning eller nåt..?


Ett inlägg om livet på jobbet.


 

Det är så jävla tråkigt på jobbet just nu. Ja, du läste rätt! Men det handlar inte om arbetet i sig utan om att vi håller på att packa ihop och göra oss redo för att flytta till ett nytt och fint hus. Då blir liksom gamla huset… trist. Jag försöker därför med enkla medel piffa upp tillvaron lite så där lagom. Utanför mitt kontor står sen ett tag en stol där en till exempel kan sitta och filosofera, lägga sitt äpple(!) eller köa till toa eller till mig. Stolen är stenhård – inte ett gram stoppning i sitsen – så den som sitter där blir inte långvarig.

För att ge lite mer seriositet till stolen satte jag upp ett citat ovanför den. Vet DU vem som har skrivit det??? 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Jobb, Personligt, Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Piffning eller nåt..?

 1. Anneri skriver:

  Nej du, inte en aning om vem.

  Gilla

 2. rexxmaster skriver:

  Jag fuskade, och fick reda på att Schubert komponerat ihop musik till dikten!

  Riktigt bra!

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Schubert är helt underbar! Jag spelade upp musiken på högsta volym – såå vackert. Drog även ett par versioner av hans Ave Maria. Den hade jag valt till mammas begravning som stycke att spelas när en gick fram till kistan. Otroligt vackert… 😥

   Men vem skrev dikten????

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.