Mitt bokår 2016: November


Ett litterärt inlägg.


 

Varje månad gör jag en sammanfattning av de böcker jag har läst. Förra månaden läste jag åtta böcker. I inlägget från augusti om mitt bokår finns länkar till tidigare månader.

Det går lite trögt med läsningen just nu, men det har väl sin förklaring. Jag njuter fortfarande av att läsa, även om lässtunderna har blivit kortare. Det är svårt att finna läsron ibland.

De här böckerna läste jag i november (om du klickar på miniatyrbilderna kommer du till det inlägg jag har skrivit om respektive bok):

Anne Holts bok Offline Sarah Waters bok Hyresgästerna Peter Mays bok Lewismannen

Linda Olssons bok En syster i mitt hus Jonas Moströms bok Dominodöden Marianne Cedervalls bok Av skuggor märkt

Antologin Svenska spöken


Sju böcker läste jag i november. 
Två av dem var inte deckare och en var en antologi med spökhistorier. Antologin fick jag av en av medförfattarna. En bok (Hyresgästerna) köpte jag för ett presentkort från J och R och tre av böckerna (Lewismannen, Dominodöden och Av skuggor märkt) köpte jag för ett presentkort som egentligen var min mammas.

På gång just nu har jag en bok som var en av dem jag skickade henne till Mors dag i år. Och nu har jag ärvt den, Arvet efter dig av Jojo Moyes.

Jojo Moyes bok Arvet efter dig

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Familj, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.