Onsdagen den 31 augusti 2016: Lite trött, lite nöjd och lite ont


 Kära dagbok…

 

Selfie 30 aug 2016

Jag är lite trött. Den här selfien tog jag igår kväll, typ två minuter innan jag somnade.

Jag är lite trött. Och det beror på flera saker. Medtagen trött är jag för att inget jag äter verkar stanna kvar i kroppen utan passerar inom 30 – 60 minuter. En skulle då kunna tro att jag håller på att bli väldigt smal. Fel! Magen är uppsvälld och bubblig. Trött är jag också på grund av farten och fläkten på jobbet. Men jag är också trött-nöjd, för i eftermiddags tryckte webbkontrollanten B ut webbplatsen jag har jobbat med. Nu har den ett nytt och fräscht utseende (till skillnad från den där varelsen här intill…) och innehållet är uppdaterat. Sen är det mitt uppdrag att hålla webbplatsen levande med nyheter, aktuella saker etc. På gång närmast är att få alla sidor översatta till engelska. Varsågod att hoppa in och titta! Webbplatsen funkar utmärkt att kika på i mobil och surfplatta, men den är förstås snyggast via en dator, tycker jag.

Uppdatering av iPhone

Medan tjänstemobilen uppdaterade sitt system pausade jag.

Under dan har jag också äntligen fått klarhet i ett material till ett projekt, jag har pratat med översättare, jobbat med nyhetsbrevet (jagat underlag, skrivit texter etc), diskuterat möblemang med vaktis, bytt tangentbord med mera. Idag hann jag luncha med Mary Queen of Floods och jag hann även ta två snabba raster för en halv mugg kaffe. Det är rätt fantastiskt ovanligt numera… Att kunna ta rast, menar jag… Men En man som heter Ove och Duktiga Annika är bra på att påminna mig när jag bäst behöver pausa. Jag kom också själv på att jag kunde pausa en liten stund medan min iPhone uppdaterade sitt system.
I morse hann jag läsa ut en bok och börja på en ny. Ja, det senare hann jag väl knappt, det var mer att jag valde ut en ny bok och la bokmärket i den. Jag fortsätter som sagt med Anna och Mats och deras trasiga äktenskap, kan jag avslöja. Lite trött blir jag allt på strulande heteropar. Därför blev jag rörd och tyckte att det var så gulligt att finna en riktigt lesbisk bok på kontoret när jag återvände efter en utflykt i nån korridor. Det var Zetalife som hade sållat ut boken ur sin samling. Eftersom jag både har läst Kyssa sammet och äger boken bestämde vi att den skulle upp i de gemensamma bokhyllorna i lunchrummet.

Helena von Zweigbergks böcker om Anna och Mats

Bokbyte från del ett till del två av Helena von Zweigbergks böcker om Anna och Mats.


Som grädde på moset 
har jag ont i nacken på höger sida, ner i axeln. Därför ska jag faktiskt inte skriva mer nu utan gå och fixa en macka. Vi får se hur länge den stannar kvar… Sen blir det telefoni med mamma, Och nu ringde mamma så då får jag hålla luren i vänster hand.

Ha en bra onsdagskväll och kom ihåg att det inte är förbjudet att lämna en kommentar så länge du håller dig till Reglerna! 

 


Livet är kort. Ibland är det lite fyllt av krämpor.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Familj, HBTQ, Jobb, Krämpor, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.