Säsongspremiär: Indian summers


Ett inlägg om en TV-serie.


 

Vilken tur att det lär finnas åtminstone ett vettigt program att glo på om lördagskvällarna nu i sommar! Igår var det premiär på SvT för den andra säsongen av Indian summers. Jag följde serien första gången den gick förra sommaren och gillade den.

Indian summers

Några av huvudkaraktärerna i Indian summers.


Tre år har gått och nu är det 1935. 
Det är fortfarande oroligt i Indien. Vid ett tillfälle råkar den brittiske vicekungen ut för en fejkad handgranat i en tillsynes oskyldig – eller inte! – attack. Vicekungen får en hjärtinfarkt och blir sängliggande, varpå Ralph plötsligt inser att han har möjlighet att avancera. Polisen jagar misstänkta och plötsligt är Afrin i deras ögon. Och Afrin har inte helt rent mjöl i påsen. Inte blir situationen ljusare av att Alice återvänder – med en make.

Det här är en riktigt bra sommarserie och jag ser fram emot de nio återstående avsnitten. Säsongspremiären får högsta Toffelomdöme – detta är spännande, samhällskritiskt och brittiskt – med en touch av kärlek.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.