Min födelsedag 2022, i inte så många ord, men desto fler bilder (och lite dagen efter)


 Kära dagbok…

Nu är jag det. 60… Äldre än min mormor blev. Bara det… Jag är så innerligt glad och nöjd med min födelsedag och det firande jag fick av Fästmön med familj, släkt, vänner och arbetskamrater (i de senare är även rektor Anders inräknad!). Det blev precis så som jag hade önskat att ha det – förutom att jag saknade vissa personer som av olika anledningar inte kunde delta alls eller endast delvis.

Jag fick så fina presenter: stadsmysterium av Tisslingarna, diamantörhängen av Anna, en Motalabricka och ginunderlägg av vännen Mia, viner av Annas snälla mamma och vännen Mimmi, böcker av arbetskamraterna, vännen FEM och vännen Jerry, ostar av arbetskamraterna, presentkort av arbetskamraterna, Annas föräldrar och syskon med respektive, Johan (Biografmaskinisten) och mammakusinen Barbro och hennes tre barn, doftljus av vännen FEM

Jag fick så fina blommor av: arbetskamraterna, Annas snälla mamma, vännen Agneta, mammakusinen B och hennes barn, mammakusinen Maria och hennes Anders samt rektor Anders.

Jag fick så fin sång av: Anna (solosång på morgonen), mammakusinen B per telefon, firarna vid middagen samt en duett per sms av Annas snälla dotter och Boy Wonder.

Jag fick telefonsamtal av mammakusinen B och min syssling H.

Jag fick grattiskort, grattiskramar, en Uppsala-tårta, hembakade kakor, bubbel, hälsningar, fina ord och en härlig italiensk middag som Anna bjöd på hos Trattoria Alessandro.

Jag är överväldigad, glad och mycket tacksam.
Det blev en alldeles perfekt födelsedag. Tack till alla inblandade!

∼ ♦ ∼

Här kommer MÅNGA bilder från min dag:

På morgonen…

Mitt på dagen…

På eftermidagen…

På kvällen…

Kolla vad jag fick!

∼ ♦ ∼

Sista selfien som 59-åring och första selfien som 60-åring

∼ ♦ ∼

Idag inleddes min dag som 60+ med läsning och kaffe på sängen. Anna och Gymnasisten var på stan för att börja införskaffa kläder till den senars student, nästa stora event. Under tiden ringde jag Annas snälla mamma. Vi ska eventuellt ses i morrn. Jag och vännen FEM tog en kort tur på stan innan vi strålade samman med Anna för att fika på Kafé Kardemumma. Sen var det dags för avfärd för FEM, för i morgon ska hon arbeta. Jag fortsatte med mina bilder och mitt inlägg och Anna gick och handlade. Lagom till hennes hemkomst… blev det fika igen. Jag kan nog inte väga mig på fredag… Brevbäraren kom med post från mammakusinen B, kuvert som innehöll många fina kort av olika slag (se ovan under rubriken På eftermiddagen…)

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Diskutabelt, Familj, Jobb, Mat, Personligt, Vänner, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Min födelsedag 2022, i inte så många ord, men desto fler bilder (och lite dagen efter)

 1. Stort Grattis💖💐

  Gilla

 2. Rexxie skriver:

  Grattis! Själv väntar jag till nästa år…

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Det är bra. Då har du lärt dig hur man firar och kan göra det på rätt sätt. 😁👋🏻
   Tack också. Nu har jag varit 60 i så många dar att jag inte minns annat. Nästan. 😉

   Gilla

 3. Ser ut som det blev en härligt födelsedag <3<3 kram !

  Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.