Morden i Midsomer: The Witches of Angel’s Rise


Ett inlägg om den sjätte delen i den tjugoandra säsongen av Morden i Midsomer.Den sjätte delen av säsongens Morden i Midsomer
upptäckte jag plötsligt av en tillfällighet. På juldagen visade SvT1 The Witches of Angel’s Rise. Fästmön och jag kikade först på en annan serie. Vi satt sen kvar när vi insåg att vi inte hade sett den här sjätte delen i den tjugoandra säsongen.

Morden i Midsomer Barnaby och Winter

Barnaby och Winter besöker den andliga världen i det här långfilmslånga avsnittet.


Den här gången handlar det om den andliga världen.
Det pågår en parapsykisk mässa i Angel’s Rise. Mässan är full av bedragare och en och annan häxa och andra med speciella… gåvor. Men när ett mord inträffar kopplas Barnaby och Winter in. Winter är för tillfället lite sårbar på grund av en närståendes bortgång. Trots det klarar sig båda fint. Är det nån som råkar illa ut den här gången är det fru Obducent

Det här avsnittet överraskade inte bara genom att det visades utan för att jag tyckte att det var riktigt spännande. Visst finns humorn där, men också människor vars psyken reagerar på olika sätt beroende på hur sårbara de är. 

Toffelomdömet blir det högsta den här gången. Nu längtar jag till sommaren och hoppas på en tjugotredje säsong.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.