Torsdagen den 23 augusti 2018: Färgsättningar


 Kära dagbok…

Hjärta i asfaltenNej, jag har inget hjärta av sten om nån som tror det. Vissa dar känns det bara som om jag inte har nåt hjärta alls. Som om det är urgröpt ur kroppen. En tomhet som kan vara förlamande. Men sen finns det plötsligt där och i det sitter all min längtan och hoppar i otakt med hjärtslagen.

Jobbet löper på. Det går bra, känns inte alltför hetsigt. Ännu. Jag gör det jag ska, vissa kollegor är guld och sen… Sen går jag hem.

Men tillvaron är inte bara svart eller vit eller grå. En stor del av den kan jag själv färgsätta, understundom tillsammans med Anna. Vi ska till exempel gå på bio i kväll och se dokumentären Leva. Älska. Salongen på Royal har 42 platser. I morse var inte en enda av dem bokad. Gissningsvis är filmen för smal, den handlar ju om HBTQ-folk på seniorboendet Regnbågen i Stockholm. Jag ser i alla fall fram emot filmen och dagen till ära var det premiär för mina regnbågsmönstrade Happy socks som jag fick av Anna i somras. Vidare ser jag fram emot kvällen som helhet och kanske… popcorn. Vi får se vad magen säger om det.

∼ ♦ ∼

(Bilderna blir större och hela bildtexterna går att läsa om en klickar på dem. Det går också att kommentera varje bild då.)

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Film, HBTQ, Jobb, Krämpor, Mat, Musik, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdagen den 23 augusti 2018: Färgsättningar

  1. Jag såg på TV4 en morgon när dom intervjuade dom som gjort filmen + några skådespelare. Jag skulle nog också vilja se den, får se om den kommer till någon biograf eller annars kanske den kommer på tv senare. Ser fram emot en recension 🙂

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.