Lördagen den 18 augusti 2018: Vänlig, ledig lördag


 Kära dagbok…

(Bilderna blir större och hela bildtexterna går att läsa om en klickar på dem. Det går att kommentera varje bild också.)

 

Idag insåg jag följande faktum:

Mina vänner i Uppsala:

Mina vänner i Motala:

Sorgligt? Nej, inte särskilt. Jag har hellre få, men goda vänner, de finns ända nere i södra Sverige också. Fast ibland önskar jag att de mänskliga bodde lite närmare. Eller att jag bodde lite närmare dem.

∼ ♦ ∼

Lite sista sommardagen idag. Promenad till Retromöbler. Jag köpte inget, men såg mycket fint – både där och på vägen. Efteråt en paus hos Katalin med ett glas rosé respektive en öl. Handling på vägen hem. Var sin liiiten skvätt gin i GT:n (mest citron och tonic) och en skål salta chips på ballen* innan Anna ställde sig vid spisen och jag vattnade och städade färdigt det jag inte hade gjort på förmiddagen. Lördagskvällen passerade.

Jag tänker en fråga jag vill ställa och sen två ord jag vill säga.

∼ ♦ ∼

*ballen = balkongen


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Antikt-retro-secondhand-loppis, Böcker, Dagbok, Epikuréiskt, Mat, Personligt, Vänner, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.