Tisdagen den 14 augusti 2018: Motala i regnet


 Kära dagbok…

Det regnade hela dan i Motala idag. Jag gillar regn och tog flera promenader. Fast efter den första bytte jag om från shorts och t-shirt till jeans och tröja, för folk tittade på mig. Jag gick ner till vattnet, men kunde inte gå Vätterpromenaden utan mamma. I stället gick jag till hamnen, till kyrkan och upp genom stan. Tittade på böcker utan att handla, tittade på viner och köpte några flaskor till vinskåpet och till vännen Mia som hon provsmakade i kväll. Hon har ett sånt stort hjärterum, den vännen. Tacksamhet!

På eftermiddagen tog jag en fika på Ubbes i stan och vännen Mia anslöt en stund. Tisdagskvällen tillbringade jag först med vännen FEM på middag på Ströget där vi utbytte stalkertips (<== skämt!!!) samt med vännen Mia och Morden i Midsomer på TV. Innan läggdags följde jag Mia en bit på vägen till stället där hon skulle tillbringa natten. Då hade det slutat regna och luften var klar, kvällen ljummen. Nu ska jag sova gott vid sjön.

(Bilderna blir större och hela bildtexterna går att läsa om en klickar på dem.)

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Familj, Mat, Personligt, TV, Vänner, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.