Kanelbullens dag 2017: Illamåenden, skratt och psykopater


 Kära dagbok…

En euro guldpeng choklad

Ett bidrag till skratt!

Det är inte så jävla lätt det här att försöka få tid och ork till rensning. Igår kväll var jag så trött att jag nästan kräktes. Jag borde ha duschat innan jag hoppade i säng, men jag orkade inte. Det får bli en avspolning och hårtvätt i kväll i stället, om det inte är andra saker som dyker upp som måste göras.

Mina arbetsdagar är proppfulla av möten och jobb. Plussaldot på flexen bara ökas på, liksom min stress med hemrensningen. Därför pratade jag med Tjifen i morse om att ta flexledigt fredag eftermiddag. På så vis får jag en långhelg som jag kan ägna åt grovrensning av de rum hemma som är värst belamrade.

Idag fick jag i alla fall skratta lite, för den person vars hem vi har köpt knackade på min kontorsdörr och gav mig en chokladpeng med guldpapper tillsammans med orden:

”Nu när du har köpt en sån dyr lägenhet behöver du nog den här!

∼ ♦ ∼

Arbetsdagen bestod av fyra möten samt däremellan mest skrivjobb. Under ett lunchmöte kunde jag konstatera att min intuition när det gäller psykopater inte är helt off. I vart fall stämmer den rätt mycket överens med intuitionen hos personen som vid vår första riktiga sittning hällde kaffe över mig… Sen kändes lite extra skönt att kunna gå hem redan klockan 16.15 idag. Höstvädret är strålande!

Men nu tänker jag sluta fundera över galningar och skratta och ta tag i nästa punkt på min lista, det vill säga duschrummet/toan. Det kanske rentav blir badrummet i kväll också… Jag lämnar bloggen med en skön, grön bild av en av våra fina växtväggar på jobbet.

Växtvägg

Grönt är skönt! Det här är en av flera växtväggar på jobbet.


PS Nån kanelbulle har jag inte fått idag…
😦

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kanelbullens dag 2017: Illamåenden, skratt och psykopater

  1. MarveW skriver:

    Vi är nog måste som behöver fler chokladpengar i livet!

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.