Fredagen den 22 september och lördag förmiddag den 23 september 2017: Toffelmys


 


Varning för fotbilder!!!


Kära dagbok…

Nu är jag tillbaka till det här med fredagsmys och att mysa ensam. Jag hade ju tänkte städa igår eftermiddag, men det kom roligare saker emellan. Sen kom kvällen och eftersom Fästmön jobbade var jag hemma hos mig. Ensam… Men inte ska en Toffla deppa ihop sig för det. Jag började myset med ett långt samtal med Annas snälla mamma under tiden en maskin med tvätt jobbade. Det var hon som ringde och vi pratade om viktiga saker. Jag satt med fötterna högt. Tyvärr hjälpte inte det helt och hållet – mina fötter var jättetrötta. Och nu kommer själva myset…

Jag tog fram min fotfil från Scholl, nagelsax och Weleda fotbalsam, draperade parkettgolvet framför bästefåtöljen med handdukar, tände ett ljus och bar in min fotbadsbalja. Sen lekte jag spa. Fotbadet, som jag fyllde med varmt vatten och fotsalt, går på el och har både bubbelfunktion och massagefunktion – antingen var för sig eller samtidigt. Jag körde båda samtidigt. Behöver jag säga att det var ljuvligt..?


Ja, visst fredagsmyste jag som många andra gör också
det vill säga med chips och en öl, några goda ostbitar och ett glas rött. Men knorren på kvällsmyset blev att jag öppnade en av burkarna med fudge från England. Ska det mysas oralt på Toffelvis ska det nämligen mysas på annorlunda sätt. De här mumsiga kolorna går inte att köpa i Sverige.

∼ ♦ ∼

Veckans första lediga dag är det när jag skriver det här. Jag har fortsatt att mysa även om jag måste göra nyttigheter här hemma också, såsom tvätta ännu mera och städa. Men jag inledde min lediga dag med att dricka kaffe på sängen och läsa ut en bra bok samt börja på en relationsroman som jag ska recensera. Det är alltid spännande att läsa och skriva om en bok jag själv inte skulle ha valt spontant. Mellan dammningen och dammsugningen tog jag frukostrast och nu tog jag en rast till för att skriva det här inlägget. Bäst att sätta fart igen för nu börjar jag längta efter en dusch… Och det är också rätt Toffelmysigt!

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Epikuréiskt, Familj, Personligt, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fredagen den 22 september och lördag förmiddag den 23 september 2017: Toffelmys

  1. uppsalaewa skriver:

    Nu har vi fyllt kvoten för veckans fotbilder. Din varning är obefogad tycker jag. Dina fötter gör sig bra på bilderna. Det gör inte mina, åtminstone inte just nu. Jag återkommer när mina fötter är i bättre form.

    Gilla

  2. veggiehäxan skriver:

    Dina fotbilder får mig att tänka på något Pinglan berättade. Några kompisar till henne, i Berlin, var med och spelade in en film för fotfetishister😂 Som tack fick de ett par strumpor😂😂😂

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.