Tisdagen den 22 augusti 2017: We HEART Segerstedt, men kommunikation är svårt…


 Kära dagbok…

Igår kväll blev det riktigt härligt läsväder. Det mörknade tidigt, kom lite regn och så åskade det. Jag läste ut en bok som jag recenserar här på bloggen i morgon (inlägget publiceras strax efter midnatt i natt!) och den och vädret passade perfekt ihop. Lite senare såg jag sista delen av Paula och den var minst lika skruvad som boken jag hade läst ut. Inte så konstigt att jag sov oroligt och drömde om obehagliga saker… Som tur var hade minnet av drömmen bleknat när jag vaknade i morse strax före klockan sex. Jag gjorde några uppdateringar på mobilen innan jag klev ur sängen i morse. Intentionen var att komma tidigt till jobbet, men jag fastnade i min nya bok på gång.


På jobbet var det full rulle
från det jag anlände, vid 7.30. Vårt Servicecenter hade slut på besökskort, varpå jag fick eskortera en tidig besökare till såväl sammanträdesrum som kaffeautomat. Jag själv hade tre möten på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Mellan möten och resten av dagen har jag trampat i några getingbon, men också jobbat med nästa utgåva av mitt nyhetsbrev som kommer ut på fredag förmiddag. Det känns skönt att ligga ett par steg i förväg så att det inte blir panik i sista minuten. Utöver detta har jag harvat med en kommunikationsplan och en projektplan som förhoppningsvis ska antas vid ett styrgruppsmöte i början september. I morgon har vi i projektarbetsgruppen vårt veckomöte och där ska planerna manglas för andra gången nu. Avslutningsvis diskuterade jag några eventuella guider till vårt intranät. Typ en randig och rutig dag på jobbet.

Rutor i ett bord

Randigt, men mest rutigt, på jobbet.


Nästa vecka, på fredag,
ska vi ha invigning av vårt nya, fina hus. Invigningen ska pågå hela dagen, det vill säga från frukost på morgonen till fest på kvällen. Undras om det går/hinns att jobba då också. Jag ska till exempel ha utvecklingssamtal med min chef… Veckan därpå, lördagen den 9 september, ska huset vara öppet för allmänheten under Kulturnatten, kunde folk som har tillgång till Uppsalas lokalblaska läsa i helgen. På Kulturnattens webbplats hittade jag lite information om detta, men jag har inte blivit informerad officiellt sett. Hur det ska gå till vet ingen med säkerhet än. För just på grund av säkerhetsaspekten kan vi inte släppa in folk hur som helst i huset…

We hjärta Segis

Vi gillar vårt nya hus, men av säkerhetsskäl är det låst.

 

∼ ♦ ∼

Vädret har varit fram och tillbaka idag. Det började med igenmulet, men fram på eftermiddagen blev det lite soligt. Jag har gjort några ärenden och bland annat veckohandlat på Tokerian. Efter handlingen kunde jag konstatera att tiden inte gör underverk med alla människor. Innan jag får mig nåt till livs ska jag hoppa in i duschen. I kväll blir det mer läsning, kanske inte enbart böcker utan även andra bloggar. Jag har reviderat listan över bloggar jag läser och ärligt talat… den krymper. Jag ska också kika på GW:s mord som jag spelade in från TV4 igår kväll. Det handlar om Knutbymorden, mord som begicks bara några mil härifrån. Det är ganska skrämmande att tänka att personen som låg bakom morden släpps fri från fängelse om tre år. Och personen som begick morden är utsläpp från rättspsyk sen flera år tillbaka.

∼ ♦ ∼

Avslutningsvis en bildgåta. Vad är fel på bilden???

Skylt MCparkering

Kommunikation är svårt…

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Jobb, Media, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdagen den 22 augusti 2017: We HEART Segerstedt, men kommunikation är svårt…

 1. Agneta skriver:

  Hahaha, 31/9, specialkalender? 🙂 🙂

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Det verkar så. Är det nåt som INTE är bra omkring och i det nya huset där jag jobbar så är det skyltningen. Antingen är den obefintlig – eller så är skyltarna behäftade med fel(stavningar).

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.