The Bay (2012)


Ett inlägg om en film.Filmen The BayOm jag var vaken sent igår 
hade jag tänkt titta på en skräckfilm på TV12. Och tänk, det var jag! Så otroligt snabbt det har gått att vända på dygnet även för mig som i vanliga fall är morgonmänniska och trött på kvällen. Strax före midnatt startade filmen The Bay (2012) och jag höll ögonen öppna i nästan två timmar för att titta på den.

Det är den 4 juli 2009 och i den lilla kuststan ska befolkningen fira min namnsdag USA:s nationaldag. Det pågår festligheter över hela stan och en oerfaren reporter går runt för att göra intervjuer etc. Plötsligt får folk konstiga bölder. Kaos uppstår och sjukvårdssystemet och alla andra system i samhället bryter samman. Det visar sig att nån sorts pest har utbrutit genom parasiter. Parasiterna använder människor som värddjur och det finns inget botemedel. De flesta människor blir smittade, men några klarar sig. Samtidigt som glimtar från den 4 juli visas ser vi tittare även en Skype-ruta där den oerfarna reportern, efter händelserna, berättar om vad som skedde. Regeringen har nämligen beslagtagit alla inspelningar från dagen. Vi får också följa några enskilda personers öden.

Ja hum… Nog är det läskigt och blodigt. Bölderna är skickligt sminkade på folk liksom även de inälvor som trillar ut. Men det blir liksom inte mer än så. Mycket blod och äckel fast ganska… segt. Jag är förvånad att jag höll ut så länge som jag gjorde. Det måste ha berott på att jag mutade mig med en Plopp

Toffelomdömet blir det lägsta.

Rosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.