Prut, prutilut


Ett inlägg om en oanad talang.


 

Duntäcke

Idag köpte jag ett duntäcke för endast 650 kronor!

Jag visste inte att jag hade det i mig, men… nu har jag gjort bra affärer två dar i rad. Några snabba och stora klipp kan jag inte påstå att det handlar om. Det handlar snarare om det som står i rubriken – prut. (Nej, det saknas inget t!)

Efter gårdagens fyndrunda, när jag lyckades få totalt 800 kronor rabatt, kände jag att jag nog hade varit lite snål. Jag skulle ha köpt två duntäcken i stället för ett. Därför tuffade jag iväg idag igen till Jysk. Bara det att de hade höjt priset på täcket med 300 spänn sen igår… Idag kostade täcket 1 000 kronor och då var det ändå nedsatt från 1 400, men igår kostade det bara 750 kronor. När jag skulle betala påtalade jag det för tjejen i kassan och såg väl lite så där lagom sorgsen ut. Jag skämtade om att jag var lite dumsnål igår. Nånting triggade jag väl, för hon tyckte synd om mig och sänkte priset på dagens täcke – till 650 kronor! Tjolahopp! Så nu är det väl inte svårt att gissa vilken affär som är min favoritaffär..?

Eftersom jag gjorde såna lysande affärer idag igen blev det även en stenkul dörrmatta, att ha vid balledörren* från Jysk samt en tråkig, men funktionell tvättkorg från CityGross. Vid köpet av dörrmattan kan jag erkänna att inspirationen kom från min förra arbetsplats

Detta bildspel kräver JavaScript.


PS Mindre lyckat var det förstås att jag bland annat köpte en deo på Årstahallen för rabatterat pris. Fast den glömde jag packa ner i kassen. Tänk, tolv spänn åt skogen…


*balledörren = balkongdörren

 


Livet är kort. Den som vågar kan vinna.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Jobb, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.