The Double


Ett inlägg om en film.


 

The doubleLite lagom sega och trötta lyckades Fästmön och jag hitta nånting att glo på fram på småtimmarna i natt. TV3 visade The Double (2011). Trots att vi var både ätna och druckna höll vi oss vakna genom denna spionthriller.

Filmens avspark är ett mord på en senator. En äldre CIA-agent och en yngre FBI dito paras ihop för att lösa fallet. Misstankarna är att en rysk lejd mördare står bakom det hela. De två agenterna hälsar på en fånge, men när han flyr och infångas blir det riktigt spännande. En av agenterna är visst en dubbelagent. Lite längre in i filmen ställs frågan ytterligare på sin spets. Vem av agenterna är egentligen den han utger sig för att vara..? Så småningom visar det sig att oavsett vem som är dubbel, så har båda agenterna olika motiv att vilja var med i utredningen.

Det här är en spännande och lagom fartfylld actionfilm. Trots att det är lite invecklat kring vem som är vem och varför, är filmens handling inte alls svår att följa. Filmen blev lagom underhållning en bit in på natten till söndagen.

Toffelomdömet blir högt.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Familj, Film, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.