Nyfiken på… Smakbox


Ett inlägg om en låda.


 

På Instagram såg jag häromdan nån som blivit väldigt glad att ha fått månadens Smakbox. Det var lite svårt att se på den lilla bilden vad lådan innehöll, men det var livsmedel, snacks och läsk, typ. Jag blev så nyfiken att jag hoppade in till Smakbox webbplats för att läsa mer. Och nej. Det här inlägget får jag inte betalt för att skriva.

Smakbox

Smakbox har gjort mig nyfien. (Bilden är lånad från Smakbox webbplats. Foto: Poppy Photography http://www.poppyphotography.se )


Smakbox
är en låda
som en kan prenumerera på. Frakten är fri, men eftersom den sänds via snigelpost får en vara beredd på att gå/åka och hämta den själv på paketutlämningsställe. Varje låda innehåller ungefär 15 olika nya produkter. Det kan vara godis, kryddor, pasta, chips, konserver med mera. Lådan innehåller visst också recept.

Priset är överkomligt i mina ögon. Sen om det motsvarar det som sägs vara värdet på lådan får stå för dem som säljer Smakboxen. Det är ingen bindningstid på prenumerationen och det är toppen – för jag är nämligen lite sugen på att prova. Men… jag är ju inte så intresserad av matlagning och just i denna stund är jag mer sugen på en vinprenumeration. Tror jag…

Kul grej verkar den i alla fall vara, Smakboxen. En kan till och med ge bort en låda som present till nån. (Fast då hade jag nog velat testa själv först.) Premiärboxen i våras innehöll bland annat knäcke, gryner, fond, majskorn, mörk choklad, fruktdryck, chips och alkoholfri öl.

Så… mat och alkoholfria drycker eller vin??? Tänker…

 


Livet är kort. Mat är gott. Det är vin också…

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Epikuréiskt, Mat, Personligt, Vin och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nyfiken på… Smakbox

 1. Smakbox låter spännande. Det finns en billigare variant, med färre produkter, som heter Testogram. Du kan även prenumera på viner genom till exempel Vinoteket.

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Det finns massor av ställen där jag kan prenumerera på viner. Jag vill bara prenumerera på röda viner, men sex flaskor som Vinoteket har som lägsta antal i månaden blir lite mycket.
   Testagram, som det heter, inte Testogram, hade lite för få varor i lådan för att det ska vara spännande för mig.

   Gilla

 2. Inqa skriver:

  Det lät så spännande med smakboxen, så jag klickade mig in på hemsidan, läste, kollade lite och vips så aktiverade jag en prenumeration.😄 Tänkte att jag kan ge dem 6 månader, är jag nöjd fortsätter jag, annars avslutas det.

  Så tack för tipset😎

  Gillad av 1 person

 3. Tofflan skriver:

  Va kul Inqa! 😛 Du får berätta sen om det var nåt att ha. Och om det bara är skräp kan du ju sluta prenumerera när som helst.

  Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.