Onsdag kväll den 6 april och torsdagen 7 april 2022: Avstämningar


 Kära dagbok…

Jag var trött igår kväll och efter att ha skrivit färdigt ett utkast till protokoll från styrelsemötet gjorde jag mig iordning för sängen. Fästmön kom hem sent och medan hon åt nåt litet stannade jag uppe så att vi kunde ”stämma av dan”.

∼ ♦ ∼

Bitmoji Tofflan I dont know

Jobbigt och pinsamt med fyllande och firande.

Torsdagsmorgonen var lite grå, men inte så kall. Anna började tidigt och jag tog därför kattpottömningen och bäddningen. Jag var på jobbet en kvart i åtta och passade då på att stämma av firandet av undertecknad på jobbet med min enhetschef. Det visar sig att det krockar med ett annat evenemang på våningsplanet, men vi känner att det blir en för stor affär att ändra datum. I alla fall tyckte min enhetschef att jag kan bjuda in arbetskamrater från gamla avdelningen om jag vill – nån avtackning på den gamla enheten känns inte aktuell. Jag har ju i flera år jobbat över hela den avdelningen och skulle vilja träffa personer från andra enheter. Att bjuda in dem som vill till firandet skulle kunna bli avtackning och firande ihopslaget. Jag tipsade om vilken kanal hon kunde använda samt sa också att jag väldigt gärna vill bjuda min första chef på universitetet. Det är en person som inte bara är den bästa chef jag har haft utan också en medmänniska som har stöttat mig i flera jobbiga processer – allt från mammas bortgång till kaoset som blev på jobbet. Hon betyder mycket för mig. Samtidigt… detta fyllande och firande… Jag tycker att det är jobbigt, pinsamt och saknar mina föräldrar!

Det blev en pastalunch idag och till den finncrisp med avokadoröra på. Matportionen var liten, men med de kompletterande crispen och röran blev jag rejält mätt. I kväll får det därför bara bli mackor och kaffe – det är ju vägning i morrn!..

Tortellini

Pastalunch idag.

∼ ♦ ∼

I kväll blir det lugna puckar, jag är fortfarande trött. Dessutom ska det komma 15 20 30 centimeter snö. Vi får se om det går att ta sig till jobbet i morgon bitti. Det är i alla fall min plan. Utöver det har vi äntligen ett förslag på datum för att fira en arbetskamrat som fyllde år i januari. Eller fira och fira. Ta en bira, snarare, och äta pubmat. Vi blir i såna fall bara vårt närmaste arbetsgäng. Planen är efter jobbet nästa vecka. Men det är inte riktigt klart och avstämt med alla inblandade ännu. Klart och avstämt däremot är två middagar med min älskling som tur på tur att firas av mig.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Familj, Jobb, Mat, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag kväll den 6 april och torsdagen 7 april 2022: Avstämningar

  1. Men det låter väldigt trevligt att fira, tycker jag😃Hoppas att du får en fin helg❤️

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.