Morden i Midsomer: For death prepare


Ett inlägg om den femte delen i den tjugoandra säsongen av Morden i Midsomer.Den femte delen av säsongens Morden i Midsomer 
var jag för upptagen för att se när den gick på SvT. Men i fredags tittade jag, vännen FEM och Finske PinnenFor death prepare.

Morden i Midsomer Barnaby och Winter

Barnaby och Winter hamnade i en musikal där även kommissarie Lewis dök upp.


Musikaldags i Midsomer var det denna gång. 
Eller egentligen amatöropera. Sällskapet The Midsomer Mummers repeterar för en välgörenhetskonsert. I sällskapet sjunger såväl fru Barnaby som kommissarie Lewis, den senare dock inte i sin tidigare polisroll. En död kropp hittas i en kista med guldpengar. Och det är bara det första offret…

Den här gången är det fullt av underliga mord och en och annan flepig doktor. Faderskap är också en fråga som ställer till det för somliga. Lite segare var detta säsongens sista avsnitt. Jag hade lite svårt att hänga med i svängarna. Men ändå… Morden i Midsomer är Morden i Midsomer och med sista avsnittet för säsongen är faktiskt sommaren slut.

Toffelomdömet blir ändå högt.

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.