Morden i Midsomer: Scarecrow Murders


Ett inlägg om det fjärde avsnittet av den 22 säsongens Morden i Midsomer.Så har vi varit en tur bland annat till Gotland, 
som är Sveriges svar på Midsomer när det gäller fiktiva mord. Fast medan Gotland finns på riktigt är Midsomer tack och lov påhittat. Den fjärde tisdagen i sommar med Morden i Midsomer såg vi Scarecrow Murders på Ålands hav, faktiskt.

Morden i Midsomer Barnaby och Winter

Barnaby och Winter jagade mördare och offer bland fågelskrämmor i tisdags.


I tisdags var det den årliga fågelskrämmefestivalen (!) i Midsomer.
Men vissa fågelskrämmor visade sig vara levande, andra var mördade människor. Barnaby och Winter fick som vanligt ett antal misstänkta att jobba med. Och precis som vanligt löste de förstås fallen.

Jag tycker att den här säsongens avsnitt av Morden i Midsomer har blivit mer spännande än de har varit de senaste åren. Dessutom är det nåt riktigt läskigt med fågelskrämmor, vare sig de är döda, levande eller bara tillverkade för att skrämma fåglar. Dessvärre laggade sändningen lite och mätt och trött efter middagen nickade jag nog till en och annan stund.

Ändå får det här avsnittet högsta omdöme (och jag kanske ser det igen).

Rosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.