Onsdag kväll den 16 september och torsdagen den 17 september 2020: Fruktansvärt dåligt kundbemötande, men vissa kan hålla sams och trivas


 Kära dagbok…

Stekt kyckling potatis sås grönsaker mjölk

Jag åt ordentlig middag igår kväll.

Vet du, det lossnade lite igår och jag mådde aningen bättre till kvällen. Eller också handlade det om att jag skärpte till mig, klarade av att skärpa till mig. Plus att jag åt middag, en rejäl portion, dessutom. Mina sambor åt köttfärslimpa till sin potatis, gräddsås och grönsaker; jag åt stekt kyckling som grävdes fram ur frysen och värmdes. Det var mycket gott, inte minst med mjölk till. På så vis fick jag kraft att åtminstone må lite bättre. En stund.

Jag kunde sitta i fåtöljen och mysa med Mini, bläddra i Antiktidningen och åtminstone ta in lite. Och jag kunde läsa boken jag har fått för recension. Det underlättar förstås när recensionsexemplar är bra. Mer än så kan jag inte säga om boken, för första recensionsdag är på måndag den 21 september, samma dag som en annan bok jag har läst och recenserat. Båda recensionerna publiceras här på bloggen på måndag, den ena på morgonen, den andra senare på dan. Men… jag kan pysa lite till och säga att båda böckerna är läsvärda.

Mini hos mig i fåtöljen och boken En fallen man

Mys med Mini, antiktidningen och boken jag läser för recension.

∼ ♦ ∼

Äta och läsa och till och med glo på ett TV-program kunde jag, men se sova på natten gick inget vidare. Jag vaknade 4.40 och det hade inget med katterna att göra. Det hade mest att göra med att jag visste att jag skulle gå till min arbetsplats och vara där hela dan idag, men också att göra med att min kontaktperson på Framtida bil i Köping aldrig ringde tillbaka och berättade status angående min trasiga bil som bärgaren lämpade av där den 8 augusti. Han ringde inte igår och han ringde inte idag. Det är så fruktansvärt dåligt att inte ringa tillbaka till en kund, som har ringt ett antal gånger, dock inte för många (typ fyra totalt) och berätta läget, även om läget är oförändrat. Det tar två minuter. Den här kunden är jävligt less på att inte ha nån bil. Jag kan inte ta mig nånstans, känns det som, mer än ner på stan, till Kvarnen och till jobbet. Jag orkar inte bära tunga kassar och jag känner mig ibland skittöntig där jag går med en gnisslande, limegrön Dramaten. Därmed inte sagt att Dramaten formerly known as Roland är nån dålig grej, jag är tacksam att jag använde den. Men jag vill bara inte känna mig vare sig skittöntig eller som en gammal tant varje gång jag går och handlar.

Idag hade jag inte möjlighet att ringa igen till verkstan, men i morrn, i morrn… Då jäklar!

∼ ♦ ∼

Jag har varit trött, yr och illamående nästan hela dan, men till jobbet tog jag mig. Det var blåsigt och lite soligt, men kyligt. Strax efter halv åtta var jag på plats och startade min utrustning. På dagens agenda stod bland annat ett enhetsmöte via Zoom med en annan enhet än min egen på eftermiddagen, men också ett och annat personligt IRL-möte. Framför allt ett av de personliga mötena idag på förmiddagen var väldigt givande eftersom jag faktiskt kunde ge såväl konkret hjälp som ett öra och att vi dessutom kan hjälpa och stötta varandra även om vi jobbar vid olika enheter. Mer sånt här önskar jag i jobbet! 

Till lunch åt jag strömming – och lyckades spilla ner hela (ungefär) fronten med skirat smör, kanske. Tur att jag hade en tröja att dra på mig över tischan eftersom jag skulle in i ett möte där jag skulle synas såväl IRL som via webbkamera… Eftermiddagsmötet gick emellertid bra det också och det var till min förvåning intressant. Jag tycker att de större enheterna har intressantare möten än de små, faktiskt.

Strömmingslunch

Strömmingslunch. En del av det skirade smöret hamnade dessvärre på min front.

∼ ♦ ∼

En bild på Tisslingarna från i morse får illustrera att trots att en inte alltid är på samma våglängd kan en hålla sams och trivas i varandras sällskap. För Lucifers och Citrus del åtminstone typ tio minuter…

Lucifer och Citrus på leopardfilten

Lucifer och Citrus en stund i morse.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Böcker, Dagbok, Jobb, Krämpor, Mat, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag kväll den 16 september och torsdagen den 17 september 2020: Fruktansvärt dåligt kundbemötande, men vissa kan hålla sams och trivas

 1. uppsalaewa skriver:

  Har Framtida Bil någon framtid? Tur för dem att de inte finns i Uppsala för då vore de skandaliserade. Väntar på fortsättningen …..

  Gilla

  • Tofflan skriver:

   Jag är jättearg. Hur kan de vara en certifierad verkstad som mitt försäkringsbolag och bärgaren skjutsar bilar till? De klarar ju inte ens av telefoner, uppenbarligen, eftersom de inte ringer tillbaka. Hur ska de då klara av bilar?

   Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.