Tisdagen den 23 april 2019: Möten, möten, möten och möten… och ett klipp


 Kära dagbok…

Idag blev det vardag igen. Till och med katterna visste det, för Lucifer började skrika mycket tidigt i morse efter mat. Katterna har annars låtit oss sova till halv åtta, åtta under våra lediga påskdagar. Det har vi verkligen behövt! Men i morse var det konsert igen och jag skuttade inte precis glatt ur sängen nånstans vid fyra, halv fem för att ge familjen Katt en påse mat att dela på så att det klarade sig fram till frukosten som Anna skulle ge dem. Innan dess hade de väckt oss mitt in natten när vi hörde nåt gå i kras. Jag var övertygad om att det var en av våra fina Upsala-Ekeby-krukor eller kanske kupan till fotogenlampan. Som tur var var det bara en liten påskkruka som gick i tusen bitar. Anna sov dåligt och kanske inte alls efter krukkraset, jag sov ändå ganska OK trots att jag visste att den här dan skulle bli urhektisk på jobbet. Ovan att jobba hann jag bli snabbt – jag glömde både deo och armbandsur i morse… Men jag duschade, borstade tänderna och tömde kattpottorna.

Lucifer och bok på köksbordet

Lucifer hade konsert tidigt i morse. När han sen hade fått mat sov han.

 

Johan Ihre tavla

Johan Ihre var språkforskare här i Uppsala., han dömdes för uppvigling och var bristfälligt renlärig. Men Silverbibeln hade han koll på!

Så nä. Några raster har jag inte haft idag mer än 15 minuter lunch. Det betyder att jag inte har haft några tillfällen att skriva ner utkast eller anteckningar till ett blogginlägg. I kväll orkar jag inte skriva så mycket mer än detta för mig ovanligt korta inlägg.

Min förmiddag bestod av tre möten. Jag besökte bland annat Engelska Parken och Ihresalen för första gången. (Nej jag dansade inte rumba.) Där var det stormöte om den nya organisationen. Och jag fick veta vem hr Ihre var som bonus. Sen fick jag en kvarts lunch, alltså. Jag behövde jobba en stund med en kommunikationsplan innan eftermiddagsmötet (om översättningar på vårt intranät) som började klockan 13. Där jobbade vi på bra och kunde belöna oss med en bit tårta nånstans i mitten. Det var nämligen avtackning för en av våra direktörer idag. Och det passade ju verkligen bra med lite tårta efter allt påskgodis.

Blåbärsprinsesstårta

Det passade bra med tårta efter allt påskgodis.

∼ ♦ ∼

På vägen hem slank jag in till Igor och blev klippt. Det behövdes! Och så postade jag snigelpost till nån som är mycket äldre än jag – hela 366 dagar.

Nyklippt 23 april 2019

Klippt idag. Och trött, som synes.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Jobb, Personligt, Vänner och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdagen den 23 april 2019: Möten, möten, möten och möten… och ett klipp

  1. Mösstanten skriver:

    Mycket jobb för dig. Men du fick ihop ett trevligt blogginlägg i alla fall. Härligt att vara nyklippt.

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.