Morden i Midsomer: The incident at Cooper Hill


Ett inlägg om en TV-serie.


 

Nä, jag skiter fullständigt i Falsksången, men se Morden i Midsomer missar jag icke! I kväll gick sommarens andra långfilmslånga avsnitt. Undertiteln var The incident at Cooper Hill. Jag hällde förväntansfull ner mig i bästefåtöljen och hade en skål med glass bredvid. Jajamens, som Bosse J. brukade säga!

Morden i Midsomer 2016

Karaktärerna Charlie Nelson, Kam Marimor och John Barnaby i Morden i Midsomer 2016.


Kvällens avsnitt utpelade sig vid Cooper Hill, 
ett stället som blivit en samlingsplats för folk som är intresserade av UFO:n. Märkliga ljusfenomen har synts på himlen. Så dör en skogvaktare en konstig död – alla mordoffer i Midsomer dör ju på konstiga sätt! – och UFO-folket tror att det är utomjordingar som är skyldiga. Poliserna Barnaby och Nelson har lite mer förankring i verkligheten. De utreder fallet och i samband med detta stöter de på gamla och nya hemligheter som kommer upp till ytan. Som extra krydda finns ett litet HBTQ-tema i kvällens film.

Vad gäller kryddning och spänning är det annars dåligt av dessa varor den här gången. Jag tycker att det är långt och segt. Nån gång blir det lite spännande, men det är mest en massa skenande i skogen. Som sist är den största behållningen… hunden Sykes.

Toffelomdömet blir lågt.

Rosa toffla miniRosa toffla mini

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Film, HBTQ, Personligt, TV och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morden i Midsomer: The incident at Cooper Hill

  1. imsevimse skriver:

    Självklart tittade jag, men nja, jag vet inte. Saknar gamle Barnaby och hans assistent.

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.