Onsdagen den 13 november 2019: Ta slut


 Kära dagbok…

Lucifer utfläkt i skrivbordsstolen

Min skrivbordsstol var upptagen, så jag kunde tyvärr inte jobba hemifrån idag.

Igår kväll tog jag bara slut. Jag kom hem två minuter efter klockan 18. Katterna fick mat, jag diskade skitig disk för hand och startade diskmaskinen. Sen körde jag två maskiner tvätt. Mellan disk och tvätt åt jag en köpmacka och drack tre muggar kaffe. Det räckte inte. När klockan var 20.40, ungefär, hade jag tandtrådat, borstat tänderna och sagt god natt till Gymnasisten. Jag tror jag somnade ganska bums. Några gånger vaknade jag med kramp i tår, fötter eller ben. Annars sov jag till klockan sex när jag tyvärr TYVÄRR vaknade.

Idag hade jag önskat att jag kunde jobba hemifrån, men som du ser på bilden, kära dagbok, var min skrivbordsstol upptagen. Det var flera saker som gjorde mig as-ledsen igår och jag blir förbannad på mig själv för att jag är så jävla skör. Eftersom jag är censurerad här och det dessutom är ovänligt inställda människor som snokar runt här väljer jag att skriva av mig i ett lösenskyddat inlägg. Då får jag i alla fall häva ur mig till mig själv utan att bereda snokarna glädjen att läsa om min skit.

∼ ♦ ∼

 


Livet är kort.

Om Tofflan

En fortfarande rätt tjock tant (?) som ändå är evigt ung och som vid första anblicken kan verka bitsk, elak och hård. I själva verket är jag from som ett lamm - mot dem som förtjänar det. Kärleken och hjärtat tillhör Anna! Alltid. Böcker, viner, blommor, träd, himlar och regn är några av livets goda ting, enligt mig. Vill du kontakta mig? Mejla mig genom att skriva till mejlaulrika(snabel-a)gmail.com Som på gamla bloggen tofflan.wordpress.com gäller att du gärna får citera mig, men ange då källa. Och vill du låna/köpa en bild, mejla mig först. Knyck inte! Om du ser annonser här mellan inläggen är det inget som jag har hittat på eller godkänt utan WordPress.com som lägger ut utan mitt medgivande. Sorry!
Detta inlägg publicerades i Dagbok, Personligt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Onsdagen den 13 november 2019: Ta slut

  1. Kära Tofflan! Jag är alltid skör, men det sköra för också med sig gåvor som inte alla andra (mer okänsliga personer) får njuta av. Vet inte om det är någon tröst, men sant är det. Nu, ÄNTLIGEN ska jag krypa ner i sängen och läsa. Dagen är över, hurra 😉

    Gilla

  2. Ibland blir man extra slutkörd och kan sova hur mycket som helst, hoppas du fick samlat lite krafter efter en lång dag

    Gilla

Kommentera gärna inlägget, men håll dig till ämnet! Kommentarer från anonyma och falska avsändare och från lånade identiteter publiceras inte!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.